Tu ce moștenire lași copiilor tăi?

Imaginează-ți că este ziua nunții fiicei tale. Tocmai a aflat că viitorul soț o înșeală. Nu are curaj să se întoarcă din drum, își înghite lacrimile și se căsătorește.

Apoi, mergi în vizită, vezi și simți că ceva nu e în regulă. Pe sub machiajul abundent, parcă se văd ceva vânătăi, iar ea privește absentă. Nu zici nici tu nici ea nimic.

Apoi, vine primul nepot – ea e din ce în ce mai nefericită și se usucă pe picioare.

N-ai curaj să o întrebi, ea te asigură în spatele unui zâmbet forțat că e totul bine.

Ți-ar plăcea ca fiica ta să trăiască astfel de experiențe? Sigur nu. Ți se face negru în fața ochilor doar când te gândești că ar trebui să treacă prin așa ceva…

Dacă ai ști că modul în care îți gestionezi tu acum gândurile, viața, emoțiile pot schimba povestea asta sumbră pe care ți-am spus-o, ai face ceva în direcția asta?

Chiar dacă fiica ta are acum 7-10 ani, nu te amăgi: ce vede în familia ei, aia va duce mai departe. Nu ce îi spui tu…

Dacă ai curaj să pui limite, va pune limite. Dacă ai curaj să oprești aici și acum abuzul emoțional și fizic, ea nu va mai atrage un soț care să o abuzeze. 

Ce vindeci tu, se oprește aici. E cea mai valoroasă moștenire pe care o poți lăsa copiilor tăi. Și ei mai departe copiilor lor.

La ce le-ar folosi o casă și o mașină dacă ar fi nefericiți? Ar putea face suficienți bani încât să aibă și pe plan financiar ce își doresc cu sufletul eliberat de poverile moștenite.

Ce te rog, să nu te învinovățești. Ai primit și tu la rândul tău aceste tipare. Uită-te la mama, la bunica, la viața tatălui tău… fără să îi învinovățești. Dar cineva e necesar să se trezească. Crezi că citești întâmplător acest articol?

Dacă ai putea să îți crești iubirea de sine, să te valorizezi și să ceri mărirea de salariu meritată sau să ai curaj să îți schimbi locul de muncă – o vor face și copiii tăi.

Eliberând frici, traume, răni emoționale, deblocând nivelul de merit – ai șanse să trăiești și tu și copiii tăi o viață cât mai împlinită.

Le poți face pe toate: ai resurse nemărginite în interiorul tău, doar că e dificil singură să ajungi la ele, să le descoperi și să le șlefuiești.

Și aici intervine un coach. Un coach nu îți spune ce să faci, el te ajută să îți găsești răspunsurile la cele mai arzătoare întrebări și dureri.

Te sprijină să crești fără a deveni dependentă, te ajută să vezi lumina din întuneric și întunericul din lumină. Te ajută să te vezi așa cum ești.

Ești minunată, ești puternică, ai resurse – dar poate nu ți-a spus nimeni asta. La modul cel mai serios! Însă e necesar să faci ceva pentru asta.

Să îți promiți tu ție în primul rând că meriți o viață mai împlinită, că urmașii tăi merită o viață trăită armonios.

Se poate, doar dă-ți o șansă. Să continui în același mod și să aștepți rezultate diferite…e definiția nebuniei.

Te aștept la o ședință gratuită de cunoaștere și explorare de 15 minute! Hai să vedem dacă te pot ajuta.

Eu sunt Pavel Boitor, sunt terapeut și coach. 

Am o experiență de 11 ani în domeniu și am ajutat până în acest moment sute de persoane să își pună viața pe picioare. 

Vino să ne cunoaștem! Programează-te la numărul de telefon 0756302040.

Îți va răspunde asistenta mea, Cristina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *