Susținerea pornește din echipă – adică din familie

Ai familie, sau poate nu o ai cu tine, ori poate din diverse motive nu îi simți susținerea într-o anumită perioadă din viața ta.

Discutând cu echipa mea și cu clienții mei, am regăsit în experiențele noastre de viață susținerea și iubirea pe care o primim de la a doua familie când cea de bază dintr-un motiv sau altul nu este acolo.

Grupurile de studiu și de lucru, familia de la serviciu – careva dintre ele îți oferă susținerea și iubirea de care ai nevoie.

Se lasă cu lacrimi de recunoștință, doar trebuie să vezi cine, unde, când și cum e acolo pentru tine cu iubire și recunoștință.

Eu mă văd cu echipa în fiecare dimineață, așa ne începem ziua. Începem cu motivele pentru care suntem recunoscători la nivel personal în fiecare zi. Astăzi, am vorbit și despre motivele pentru care suntem recunoscători cu privire la echipă.

Și Ioana mi-a povestit ceva interesant – de aici ideea articolului.

„Aveam un cățel când eram mici. Un șoricar pe care îl chema Cuștic. Într-o dimineață, cățelul era în curte, iar în drum lătrau la el doi dulăi mari. Cuștic scâncea, se agita și îi era teamă.

A venit tata și a aruncat cu ceva în poartă ca să facă gălăgie și să îi sperie.

Să îl fi văzut pe Cuștic al nostru! I s-a ridicat coama de două palme și a început să latre și să îi alerge pe cei doi dulăi care îi încălcaseră teritoriul. Așa mă simt și eu aici cu voi, ca și Cuștic când avea susținerea lui tata.”

Mi s-a părut foarte faină povestea și ce simte Ioana referitor la susținerea pe care o regăsește alături de noi.

Chiar dacă te simți depășit uneori de situație, viață, gânduri – ai susținere și ai de unde să te încarci. E necesar doar să vezi!

Cum sună pentru tine? Ai avut și tu perioade în care aveai impresia că nu te susțin și nu te iubesc cei apropiați? Cine era de fapt lângă tine atunci?

Pentru a crește, ai nevoie atât de sprijin cât și de provocare. Atunci când le vezi, în ce formă, de la cine – nu te vei mai simți abandonat, lipsit de sprijin, neiubit.

Cu ajutorul Legilor Universale, te ajut să îți găsești echilibrul, să îți regăsești resursele interioare și să crești!

Cele mai mari „probleme” pe care le vezi tu în viața ta acum, sunt de fapt oportunități – sursa puterii tale. Odată ce înveți să te împrietenești cu ele, să le percepi sensul, să le echilibrezi – viața ta începe să capete sens.

Tu cu ce te confrunți? Ce ai vrea să transformi în viața ta? Lasă-mi un comentariu sau scrie-mi în privat dacă simți că ai nevoie de sprijin și ghidare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *