Ești punctual prezent în viața ta și a celor dragi?

Tu cum stai cu punctualitatea?

Discut adesea despre punctualitate, e importantă pentru mine. Uite cum o văd eu:

Punctual ești atunci când ajungi la o întâlnire (offline sau online) cu 10 minute înainte. La fix ești deja în întârziere, la și 15 minute, mai bine stai acasă.🙂

Ce fac eu de la fără 10? Ajung în locul stabilit pentru a putea să mă conectez cu ceea ce urmează să se întâmple. Îmi golesc mintea de alte gânduri, mă racordez la momentul prezent și la omul/oamenii cu care mă întâlnesc.

Telefonul închis, neapărat.

Mesajul pe care îl transmit este: sunt aici doar pentru tine: te văd, te ascult, te onorez, (te iubesc, în cazul celor apropiați).

Dacă fac asta, nu mai e necesar ca cei dragi să vrea ore întregi zilnic în compania mea – rezervele ni se umplu în acele 30 minute, o oră în care sunt prezent total, cu telefonul închis, numai pentru ei.

La fel și cu clienții, din starea de prezență se întâmplă magia, de acolo vin rezultatele – deoarece atunci când ești în stare de prezență, mesajele divine curg, energia e la cote maxime și transformarea începe să se producă.

Cred că ai remarcat și tu, indiferent ce meserie ai, că ai momente în care nu te poți urni și momente când ești în flow – aia e starea de prezență. (Revin cu un articol mai detaliat despre starea de prezență, stai aproape.)

E necesar să o cultivi, să îi dai importanță – fiindcă din acea stare faci lucrurile ușor, cu susținere și cu rezultate grozave!

Aici cântăresc mult valorile și misiunea ta, o să tratez asta într-un articol separat.

Vrei să îl citești?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *