Decizii, intenții, obiective? Sau cum faci ca lucrurile să se întâmple în viața ta

Diferența etimologică o știm, dar consider că e important să discutăm câteva aspecte despre modul în care te ajută fiecare în progresul tău.

Când decizi deja, începi să ai progrese. E absolut fabulos cât de multă importanță are o decizie fermă la nivel de tine cu tine 🙂

Nu din vârful buzelor, ci din asumarea completă.

Imediat ce ai luat o decizie, lucrurile încep să se miște în favoarea ta. Ghidată de o intenție cât mai corect formulată, decizia începe procesul schimbării, chiar înainte să începi să acționezi efectiv.

Lucrurile se modelează la nivel energetic. Haide să dau un exemplu pentru a înțelege mai bine cum funcționează.

Este cazul real al unei cliente cu care am lucrat mult și care mi-a împărtășit și din experientele ei trecute. 

Și-a stabilit ca intenție să lucreze (ca freelancer) doar ce îi place (în valorile ei), cu oameni care o ajută să evolueze, care o plătesc bine și cred în Dumnezeu.

Obiectivul financiar setat a fost inițial de 3.000 euro pe lună, apoi a crescut la 6.000, iar următorul este de 12.000. Cu pași mărunți, fiindcă a mai dat-o în bară de-a lungul timpului.

„Mi-am stabilit obiectivul de 3000 înainte să cunosc Legile Universale și se pare că nu am fost foarte specifică în intenție, pentru că l-am atins fix în luna în care am zis că îl ating, apoi am luat-o în jos.”🙂

A început să ia decizii, să analizeze ce o împiedică. În momentul în care a decis să renunțe la clienții care nu o plăteau suficient și unde simțea că i se scurge energia nefiind proiecte în valorile ei (ci pentru bani doar), au început clienții să îi scrie. „Haide să luăm o pauză luna asta” – care era clar ce însemna.

Nu prea știa să spună „nu” și păstra „vechiul” să nu dezamăgească sau să mai aibă ce factura la final de lună. 

Pe restul clienților i-a anunțat elegant că încheie colaborarea. Și de acolo a început să crească financiar și să ia acțiuni din ce în ce mai curajoase.

Și-a stabilit un orar clar care să îi permită să se și relaxeze, să aibă timp și de celelalte valori și hobby-uri.

Momentan, se ține aproape de obiectivul financiar (lună de lună). Însă fără stres, fără a se mai biciui dacă scade uneori. Și-a dat timp suficient și lucrează constant cu legile universale pe tipare, blocaje și pe eliberare emoțională.

Are aha-uri constant, unul dintre ele adăugat recent în dezvăluirea pe care mi-a dat voie să o public. „Eram supărată anul trecut, a renunțat un client important în ultimul moment la colaborarea cu mine și acum m-am gândit: dacă omul ăla nu credea în Dumnezeu?🙂 Eu așa am specificat în intenție.”

Așadar nu se mai agită atât, nu mai ia lucrurile atât de personal și e recunoscătoare că știe ce are de făcut de când cunoaște Legile Universale și lucrează cu ele.

Cele mai multe proiecte le-a pierdut, din spusele ei, pentru faptul că se credea inferioară anumitor clienți, chiar dacă știa că îi poate deservi cu succes pe partea profesională.

Imediat ce a lucrat cu legea Vibrației, a înțeles cum să facă cadrarea interioară și a înțeles că vibrează la același nivel cu potențialii clienți din moment ce au ajuns unii în preajma celorlalți.

Apoi, ce o mai împiedica pe ea, faptul că se atașa doar de plusuri, visa cu ochii deschiși ce minunat și extraordinar ar fi să ia proiectul cutărică.

După ce a învățat să lucreze cu Legea Dualității și să își găsească minusurile în valorile ei în cazul în care ar avea proiectul, a început să aibă succes.

Recunoaște că sunt provocări, că nu e ușor uneori să găsești blocajele, că intri în traume scotocind trecutul – dar merită, le știe gestiona și mă are aproape când dă de greu. Lucrăm împreuna și lucrează și singură cu blocaje, tipare. E deja un mod de viață pentru ea.

Își caută provocări în valorile ei ca să nu vină viața să îi dea altele mai neplăcute, lucrează cu drag, ce îi place, cum îi place, este bine plătită și apreciată pentru ceea ce face.

Se poate. Legile Universale aduc cu adevărat o schimbare în viața oamenilor care iau în serios șlefuirea propriei persoane. 

Ai ceva să îmi împărtășești referitor la intenții, decizii, obiective? Sau ai nevoie să te ajut pe partea asta?

Sunt aici. Poți să îmi lași un mesaj sau să îmi dai un telefon.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *