De ziua mea am primit cel mai frumos cadou: mi s-a arătat misiunea clar

Misiunea Soulvalley Group – să împărtășească bogăția și înțelepciunea în Univers.*Mulțumim, Lorand Soares Szasz – am învățat în sfârșit ce ai vrut să zici în legătură cu „visele nesimțite”.

Dacă am reușit să strângem în câteva zile 750 de copii și 16.000 euro – eu zic că nu avem limite. Eu n-am făcut nimic, doar am lăsat să curgă inspirația și am adus împreună oamenii care au contribuit ca evenimentul să iasă bine. Las aici povestea de după eveniment, împreună cu mulțumirile adresate echipei, sponsorilor, colaboratorilor și voluntarilor din acest proiect.

„Eveniment cu zâmbete și bucurie pentru sute de copii, azi în Valea Stampei. Copiii din centrele de plasament din Rădăuți, Ciprian Porumbescu, Casa Vladimir Vatra Dornei, Mănăstirea Nașterea Maicii Domnului Piatra Fântânele, Serviciul Multifuncțional pentru copiii aflați în dificultate Gura Humorului, alături de copiii, părinții și bunicii din Poiana Stampei, au trăit momente de neuitat!Casa de Cultură a fost arhiplină cu aproximativ 750 de suflete și s-a cântat „Mulțumesc!” în cor cu Gașca Zurli.

Ideea acestui eveniment nu a venit din minte, ci din suflet și dintr-o serie de mesaje divine care au fost menite să întregească povestea de viață a unui OM care a simțit acest sentiment de abandon în viața lui: Pavel Boitor. S-ar ascunde dacă ar putea, să nu se știe că „datorită lui” s-a întâmplat asta, din dorința de a nu atinge sub nici o formă demnitatea și puritatea copiilor. Însă aceste evenimente, au nevoie de promovare pentru a mobiliza suflete dornice să dea un strop din abundența lor celor mai puțin norocoși.

Pavel are un prieten de suflet aici, un antreprenor care greu se lasă convins să îi apără numele, din aceleași motive.Este vorba despre Ion Curea, care s-a implicat ca organizator și sponsor în acest eveniment.

Acesta a fost modul în care și-au sărbătorit ziua de naștere Pavel și Ioan. Sunt născuți amândoi, astăzi – 23 ianuarie.

Cu ajutorul echipei, altor sponsori și colaboratori, au organizat în mai puțin de o săptămână acest eveniment. 


Mulțumirile se îndreaptă spre domnul primar al comunei Poiana Stampei care a facilitat în primul rând desfășurarea acestui eveniment.


Fiecare a contribuit în felul lui: cu donații, mâncare, transport, reduceri, ajutor și mai ales cu multă dăruire. Mulțumiri și voluntarilor care s-au alăturat și fără ajutorul cărora nu puteam realiza acest proiect de suflet.


Menționăm printre sponsorii principali Bucovina Outdoor Adventure, restaurant La Pentelescu Poiana Stampei, Hattrick Sport Srl care au donat 4.000 lei, un om de afaceri cunoscut care a dorit să rămână anonim și a donat 1000 euro.


S-au implicat și au donat prieteni apropiați din toată țara, antreprenori, persoane publice, oameni care au văzut evenimentul pe Facebook și li s-a înmuiat inima.
Copiii au primit pe lângă o gustare și o apă și cartea „Povestea lui Mulțumesc”. Educația și mesajele transmise sunt pe primul loc în echipa lui Pavel Boitor.

Oameni mari cu visuri mari și cu dorința de a face diferența în viața acestor copii.Au pus deja bazele înființării unui ONG și abia au început!


Avem nevoie ca acești copii să își lărgească orizonturile, să primească încredere, să știe să spună și să primească un „Mulțumesc” din toată inima!


Fotografiile au fost realizate de Studio Chiriluș. Au mai participat cu servicii foto și video Sorin Onișor și Oszkar Koeteles.Le mulțumim pentru dedicare și sprijin voluntar tuturor!Sponsor principal Soulvalley Group deținut de Pavel Ioan Boitor și echipa:

 Crina Moldovan – Expansion Manager

Cristina Neag – CEO

Ioana Moșneag – PR Manager „


Mă înclin și vă mulțumesc tuturor, în numele copiilor, încă odată!


Pavel

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *