Cum am pierdut doar ca sa aflu ca am castigat

Azi, în ajun de Paște,

Am primit foarte multe cadouri care mi-au curățit inima în multe feluri și moduri.

Ziua a început cu părerea de rău că am pierdut, doar momentan sunt cert de asta o prietenă dragă și minunată care acum s-a îndepărtat de mine. Mă simt vinovat și îmi pare rău.

Apoi continuă cu o discuție pe care o am cu o pietenă dragă și iubită cu care am descoperit că iubirea celor dragi ei nu i-a lipsit niciodată, chiar și în momentele cele mai dificile și întunecate.

Apoi am ajutat-o pe soția mea să pună ouăle în ștrampăn cu frunze diferite ca să le vopsească, stăm de 10 ani împreuna și nu am făcut-o până acum, nici cu ea nici cu mama, nici cu bunicile mele, și a fost un moment inspirațional.
Imediat după am început să fac curățenie din proprie inițiativă, lucru pe care l-am respins aproape urât de-a dreptul, ca să poată termina ea mai devreme și să ne bucurăm de timp împreună după.

Mai apoi am vorbit cu o altă clientă dragă cu care am stabilit să ne ajutăm reciproc și să colaboram împreună.

După asta, merg să o sărut pe soție și începem să dansăm pe o melodie a celor de la Coldplay, nu am mai dansat de la nunta noastră din mai și până atunci am dansat de foarte puține ori și niciodată în bucătărie în timp ce gătea.

Mai târziu după ce mâncăm, ascult alte melodii de la Coldplay și îmi dau seama că simt să îi scriu unui prieten de inimă că merită să ceară bani pentru ce oferă, mie și altora gratuit și să îi plătesc din proprie inițiativă pentru partea mea.

Atunci îmi dau seama că nu îmi mai e frica de faptul că nu o să mai am clienti ca să mă plătească pentru munca pe care o facem împreună. Că am să o fac indiferent daca o să primesc bani sau nu.

Tot atunci am certitudinea că dacă va fi valoare acolo și oamenii o vor percepe de undeva vor veni resurse pentru mine ca să mă intrețin pe mine și cei dragi mie și ca să pot să ofer mai departe serviciul meu altora.

Exact în acel moment îmi scrie un alt prieten și client drag cu care am avut doar o ședință și care îmi spune că a vorbit cu mama sa. Și-au vorbit, s-au ascultat și au plâns. Au rămas să se întâlnească în persoană după carantină și să vorbească și în persoană.

Imediat după realizez că am pierdut, momentan, prietena dragă și minunată de la început, ca să pot să câștig toate astea scrise mai sus și mai jos.

Mai târziu îi scriu prietenului care a vorbit în sfârșit de la inimă la inimă cu mama sa și îi spun:
-Ți-ai, i-ai și mi-ai făcut un cadou foarte frumos de Paste!
Îmi răspunde:
-Să fi binecuvantat!

Lumina Învierii să vă lumineze inimile în cele mai adânci și ascunse cotloane și să vă umple inima de recunoștință așa cum e a mea plină acum.

Îi răspund:
-Sunt, ești și suntem toți! 🤗❤️🌎💫

Acum, sunt aici și scriu rândurile astea și împărtășesc recunoștința mea cu voi și simt vulnerabilitatea în inimă cum crește, dar mai mare e certitudinea că o să atingă inimile voastre și așa că apăs PUBLICĂ.

Cum a fost ziua ta?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *