Salut, sunt Pavel

Povestea mea începe în Blaj, un micuț si cochet orășel din județul Alba.

Încă de mic copil am avut mari provocări în a înțelege lumea mea interioară și a celor din jurul meu. În familia mea am avut provocari destul de importante și am suferit, m-am frustrat și nu am înțeles rostul suferinței.

Așa că, dupa ani lungi de frustrare, căutare de raspunsuri și frământări, am mai descoperit și experimentat mai multe metode de abordare ale provocărilor pe care le-am acumulat. 

Cea care de departe m-a marcat cel mai mult și pe care am descoperit-o într-un final e metoda Demartini, creata de Dr. John F. Demartini și aplicată de el și de mulți coachi formați de el de 35 de ani, cu milioane de oameni.

Am participat la numeroase cursuri susținute de Dr. John Demartini, sau inspirate din munca sa , susținute de Monica Ion,  Tanya Cross sau Dacian Pascuță și pe măsură ce le parcurgeam îmi doream sa aflu tot mai multe și să aplic tot mai mult.

Am avut ocazia sa îl întalnesc și pe Dr. John F. Demartini, la Londra, lucru care mi-a marcat iremediabil viața si percepția mea despre viață. 

De atunci am inceput să ofer consultanță si altor prieteni mai întai iar acum o fac în mod full time, structurat, cu mai mulți clienți, zilnic.

Am completat procesul de acreditare cu Dr. John F. Demartini care încununează, oficial, munca facută până acum cu numeroși clienți. De atunci, muncesc saptămânal cu mine insumi dar șîședinte de coaching ca și client. Te invit si pe tine să nu subestimezi puterea potențialului latent din tine și să imi scri dacă vrei să afli cum să îl găsești, explorezi și folosești în misiunea ta.

Îți sunt recunoscător că ai citit aceste scurte rânduri si te invit să rezervi o sesiune gratuită în care sa vezi dacă te pot servi în vre-un fel.

Pe curand,

Pavel

Eliberează-ți mintea și trupul de încarcături emoționale și gasește prosperitatea mult dorită